(044) 290 52 00
все номера

(096) 056 97 38 Київстар

(093) 290 52 00 Lifecell

Контактная информация

График работы:

ПН-ПТ: 09:00-20:00
СБ: 09:00-16:00
ВС: 09:00-15:00
Megateh Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 126161
Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
8 483 грн
В наличии
Код: 126209
Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
9 484 грн
В наличии
Код: 126169
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
16 131 грн
В наличии
Код: 126171
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
18 157 грн
В наличии
Код: 126237
Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Сравнить
8 484 грн
В наличии
Код: 125617
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
18 968 грн
В наличии
Код: 125618
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
20 968 грн
В наличии
Код: 126418
Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Сравнить
36 288 грн

Все товары

Скрыть